Single post

Hol béreljek teherautót?

Ha Önnek vagy cégének teherautó bérlésére van szüksége, forduljon bizalommal a Határautó Autókölcsönzőhöz, ahol személyesen a rendelkezésére állunk minden hétköznap 9.00-18.00 óra között, hétvégén 9.00-13.00-ig, ugyanebben az időben a 06-30-553-0063-as telefonszámon, illetve az autoberles@hatarauto.hu e-mail címen. A Határautó teherautó bérlés egyszerű ügyintézés és olcsó árak várják. A teherautó kölcsönzés minden esetben magában foglalja a kötelező biztosítás költségeit, az adók költségeit, valamint napi 300 km futásteljesítményt. A bérlés díja nem tartalmazza az autópályadíjakat, a parkolási költséget, a gumijavítások árát, valamint bármiféle szabálysértésből adódó esetleges költségeket. Amennyiben haszongépjárművet, kisteherautót, teherautót vagy furgont bérelne, keresse fel Budapest központi részén található telephelyünket!

Teherautó bérlés

Teherautó bérlés

Milyen teherautókat lehet kölcsönözni?

Miután eldöntötte, hogy bérelt teherautóval szeretné munkáját végezni, határozza meg, pontosan mire van szüksége: milyen hosszú útra készül, mennyit kell elbírnia a járműnek és mit kell szállítani vele (adott esetben lehet, hogy hűtőkocsira van szüksége). Ezután keresse fel telephelyünket, ahol a következő zárt tehergépkocsik közül választhatja ki az Ön számára leginkább megfelelőt: Citroen Jumper 2,8 HDI, Renault Master 2,5 DCI, Fiat Ducato Maxi 2,8 JTD, Citroen Jumper Maxi 2,8 HDI, Renault Master 2,5 DCI Maxi, illetve a Renault Master 2,5 DCI Maxi extra magas tehergépkocsi közül. Ugyannak a fajtának a Maxi változata értelemszerűen nagyobb raktérrel rendelkezik. Amennyiben kis tehergépkocsit bérelne, mindössze napi nettó 4000Ft-ért rendelkezésére áll egy Skoda Fabia Praktik 1,2 típusú modell, melynek előnyei közé tartozik kényelmes utastere, terhelhetősége és alacsony fogyasztása.  Platós, ponyvás teherautó kölcsönzése esetén is tudunk segíteni, mégpedig egy Fiat Ducato Maxi 2,8 JTD típusú teherautóval, ami több, mint egy tonnányi áru szállítására alkalmas.

Mi a kölcsönzés menete?

Azután, hogy munkatársaink segítségével sikerült kínálatunkból kiválasztani a tökéletes teherautót, ahhoz, hogy a kölcsönzés ténylegesen megtörténjen, a következőkre van szükség: ha magánszemélyként kívánja nyélbe ütni a teherautó kölcsönzést és elmúlt már 21 éves, valamint rendelkezik a jármű vezetésére jogosító okmánnyal, ezt a jogosítványt, valamint személyi igazolványát és lakcímkártyáját hozza magával és a kaució letétele után viheti is a teherautót. Ha nem saját, hanem cége részére kölcsönözné a járművet, akkor a fent leírt iratokon túl hozzon magával egy három hónapnál frissebb cégkivonatot, valamint egy aláírási címpéldányt és bélyegzőt. Ha Ön nem aláírásra jogosult személy, akkor meghatalmazást is kérünk.

Kisteherautó bérlés

Kisteherautó bérlés

Bár autóink kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban kerülnek Önhöz, a biztonság kedvéért a következőket ellenőrizze, mielőtt elviszi a teherautót: érdemes ellenőrizni a fékek megfelelő működését és a fékfolyadékot, évszaktól függően a klíma vagy a fűtés kipróbálása is ajánlott. Minden indulás előtt nézze meg a gumik állapotát és a nyomást, teherautó kölcsönzés esetén is! Elengedhetetlen, hogy minden alkalommal legyen Önnél pótkerék, ha útnak indul. Ellenőrizze még a bérelt teherautó hűtőrendszerét is, ne csak a folyadékot, valamint ugyanilyen fontos a kipufogórendszert megnézni, hiszen ezek hibás működése komoly következményekkel járhat. Ha mindezek megtörténtek, és a sebességváltót is ellenőrizte, már semmi nem akadályozza meg azt, hogy a teherautó bérlés utolsó lépése is megtörténjen: elindulhasson.