Könyökkaros napellenző

Könyökkaros napellenzőinket típus szerint három fajta kivitelezésben ajánljuk:

Tokozott könyökkaros napellenzőink: Ennél a típusnál a textil, és a karok tökéletes védettséget élveznek. A teljesen zárt toknak köszönhetően a napellenző minden időjárási körülmények között megállja helyét. Megjelenését tekintve a legelegánsabb megoldás, tokozott napellenzője a ház ékszere lesz. Nyílt falfelület esetében célszerű ezt a típust választani.

 

Féltokozott napellenzők: Az úgynevezett féltokozott napellenző esetében a textilt, és a mechanikus szerkezetet felülről, és oldalról körülvevő védőtető nagymértékben ellenállóvá teszi szerkezetünket a különböző időjárási viszontagságok közepette. Biztonsággal felszerelhető teljesen nyílt felületre is, de leginkább azokban az esetekben ajánljuk, amikor a napellenző egy részlegesen fedett helyre kerül felszerelésre.

 

Nyitott napellenzők: Könnyű, elegáns kivitelezésű szerkezetek, melyeket nem véd külső tok. Fedett helyen történő felszerelés esetében ajánljuk. Az opcionálisan rendelhető védőtető alkalmassá teszi a nyitott felületekre való rögzítésre is.

 

napellenzo