Magunkról

A több, mint negyed százados múltra visszatekintő német markilux termékeinek fejlesztésekor nem csak a kényelmet tartja szem előtt. A külső szépség mindig rendkívül szigorú minőségi előírásokat takar. Nagy hangsúlyt fektetve a kutatásra, és a fejlesztésre, a napellenzőket úgy gyártják, mintha azok az örökkévalóságnak készülnének. Tervezőink munkáját dícséri a híres RED DOT DESIGN AWARD díj többszöri elnyerése. Nincs két egyforma munka, arra törekszünk, hogy ügyfeleinket mindig az egyedi igényeknek megfelelően a lehető legszebb és legjobb műszaki tartalommal szolgáljuk ki.

Könyökkaros napellenzőink kiválóan alkalmasak teraszok, erkélyek árnyékolására, ezen kívül ajánljuk üzletek, kirakatok fölé, ahol reklámhordozó felületként is funkcionálnak.
Ablak árnyékolóinkkal a legszélesebb igényeket ki tudjuk szolgálni, akár háromszögletű felületek árnyékolása is megoldható. Télikertjének védelmére pedig gyakorlatilag egyedülálló megoldásokat kínálunk.

A hagyományos kézi működtetésen kívül motoros, és rádiómotoros vezérlések is segítik Önt abban, hogy minél jobban élvezhesse a pihenést napellenzője árnyékában.