Single post

Ruhatisztító – sok van, melyik tisztítószalonba menjek?

A tökéletes ruhatisztító kiválasztása fontos feladat minden ember életében. Olyan ez, mint a fodrász: bizalmi kérdés, hogy kire bízzuk rá magunkat, ki előtt teregetjük ki a szennyest. Hiszen a ruháink kitisztítása intim feladat, még akkor is, hogyha egy öltöny tisztításáról vagy csak ingek mosodába küldéséről is van szó.

Sok ruhatisztító van Budapesten, a legtöbben azonban csak azokat ismerik, amelyek valamelyik bevásárlóközpontban vannak. Némelyik jó ezek közül, némelyik hanyag munkát végez… mindenki döntse el maga, hogy melyik-milyen.
Az Óceán ruhatisztító Budapest egyik legkedveltebb tisztítószalon-ja. Mivel jól megközelíthető helyen van ( 1095 Budapest Lechner Ödön fasor 2 ), és az árai is rendkívül barátságosak, ezért egymásnak adják a kilincset az elégedett ügyfelek.

Óceán ruhatisztító Budapest

Óceán ruhatisztító Budapest

Szóval ruhatisztítóból sok van Budapesten, de nézzük, milyen szempontok alapján lehet választani közülük:

Ruhatisztító kiválasztási szempontok lehetnek:

  • A ruhatisztító távolsága otthonunktól vagy a munkahelyünktől
  • A ruhatisztítás minősége
  • A ruha tisztítás Budapest mely részén történik
  • A vegytisztítás árfekvése

Az egyik zavaró kis apróság az, hogy a szennyest össze kell szednünk és elvinni a ruhatisztító szalonba. Ez nem hangzik ugyan egy nagy dolognak, de mindenkinek csak 24 órából áll a nap, és sokunknak nem fér bele, hogy oda-vissza rohangáljunk a szennyessel, majd néhány nap múltán megint oda-vissza a tiszta ruhákkal. Az Óceán ruhatisztító nagyszerűsége épp ebben rejlik! Elindították ugyanis a háztól-házig szolgáltatásukat, melynek keretében a kért időpontban házhoz jön hozzánk a futár, elviszi a vegytisztításra váró ruháinkat, majd az általunk kiválasztott időpontban visszajön a tiszta, kimosott és kivasalt ruhákkal. A háztól-házig ruhatisztító szolgáltatás ráadásul ingyenes, csak a tisztítás árát kell kifizetni.

Nincs többé cipekedés és sorban állás. Elég, ha csak akár a munkahelyünkre magunkkal visszük a tisztítandó ingeket, a futár elviszi, majd pár nap múlva kivasalva hozza őket vissza. Egy percet sem vesztegettünk el közben mosással a szabadidőnkből!

Próbálja ki Ön, is nem fog csalódni, ez teljesen biztos. Akár úgy dönt, hogy személyesen bemegy az üzletbe, akár interneten választ egy időpontot és csak a futárral találkozik, egy dologban biztos lehet: más vegytisztító többé szóba sem jöhet majd, csak az Óceánt fogja választani ezután.